T: +31(0)6 - 27 20 41 48 info@hooftbv.nl

Asfaltreparatie &
Asfaltonderhoud specialist

in Limburg & Zuid-Oost Nederland

Gespecialiseerd in scheurafdichtingen, bitumineuze voegovergangen, putranden renovatie, asfalt gaten- en bezweken plekken herstellen en asfaltwerken.

Calamiteitendienst 24/7

Van Hooft Infra Solutions beschikt over een 24/7 calamiteiten service. Wij zijn alle dagen van het jaar 24 uur per dag bereikbaar voor calamiteiten.
U kunt ons bij calamiteiten bereiken op nummer 06-27204148.

Wij weten als geen ander het belang van een veilig wegdek. Mocht er plots een onveilige situatie ontstaan in het wegdek dan staan wij voor u klaar.

Alle asfaltreparaties, welke mensen van de calamiteiten-service uitvoeren, zijn van blijvende kwaliteit.

Onze specialisaties:

Asfalt scheuren dienen op redelijke termijn hersteld te worden, daar ze anders tot grotere schades leiden aan het asfalt.

Van Hooft Infra Solutions voert Asfalt-reparatie aan asfaltscheuren uit op een duurzame manier.

Bij het nivelleren van putranden wordt de putrand volledig vrijgemaakt. Rondom de putrand wordt op een afstand van +/- 17,5 cm een gleuf gezaagd.

Hierdoor kunnen we met pneumatische slaghamers, mooi langs de snede het asfalt verwijderen zonder dat er scheuren ontstaan in asfalt in de direkte omgeving van de putrand.

Voor Van Hooft Infra Solutions zijn bij reparatie van gaten in het asfalt een paar zaken van belang.

1. De Asfalt reparatie moet van een duurzaam karakter zijn, en niet een tijdelijke oplossing zijn

2. De weg moet weer snel toegankelijk zijn voor het verkeer

3. Zwakke plekken in de directe omgeving van het gat worden ook hersteld om nieuwe schades te verkomen.

Wij doen visuele inspecties. Hierbij richten wij ons op Scheuren in het asfalt, afwijkingen in voeg-overgangen, gaten en bezweken plekken in het asfalt en verzakte putranden.

Tijdens deze weginspecties kijken wij ook meteen naar welke verkeersmaatregelen en bijbehorende verkeerstechnieken noodzakelijk zijn tijdens het uitvoeren van de asfaltreparatie werken.

Van Hooft Infra Solutions gebruikt voor het herstellen van voegovergangen een elastisch/flexibel steenmengsel.

Hierdoor zijn na reparatie de voegovergangen stoot en schokvrij wat resulteerd in zeer geluidsarme voegovergangen. De technieken welke Van Hooft Infra Solutions toepast bij reparatie van voegovergangen resulteren ook dat ze waterdicht zijn.